Yoga

(Hatha) Yoga is een yogavorm die pranayama (ademhalingstechnieken), asana (fysieke houdingen) en dharana (meditatietechnieken) combineert. Typisch aan de hatha yoga is dat er na een inspanning een ontspanning volgt, met respect voor het ritme van zon (ha, Jalal) en maan (tha, Jamal), van doen en niets doen, van inademen en uitademen. Yoga beoefenen leidt tot rust en vanuit die rust kan je, vrij van angsten en prestatiezucht, helderder kijken, naar jezelf en de maatschappij. 
Een les bestaat uit drie aspecten die in elkaar verweven zijn:

Meer lezen

Doula

Een doula is een zwangerschaps- en bevallingscoach. Eva vult dit zowel letterlijk als figuurlijk in. Eva is er voor je. Ze luistert,  ondersteunt en begeleidt je bij je zwangerschap/bevalling of je proces om jezelf opnieuw te ontdekken en baren. Ze creëert een ruimte voor (zelf)reflectie, bevraging en ontdekking. Wie ben ik? Wat zijn mijn waarden? Hoe kan ik die een plaats geven in mijn zwangerschaps-en geboorteproces? Wat zijn mijn angsten? Wat zijn mijn dromen? Wat betekenen die in dit proces? Hoe kruip ik in mijn eigen baar-kracht? Wat heb ik nodig om in ontspanning en vertrouwen te baren en/of zelf opnieuw geboren te worden? 
Als doula werkt ze op maat: 

Meer lezen

Gagelhoflaan 40A
Zoersel, 2980, België

About us

Geboorte en hergeboorte. Een zoektocht naar het evenwicht tussen mannelijk en vrouwelijk, Jalal en Jamal. De kracht van het baren. Baar-kracht. Een nieuwe manier om in de maatschappij te staan en die samen vorm te geven. Doulaschap en yoga als wegwijzers. 

Follow us