Cadeautje

Op zoek naar een cadeautje?
Schenk Adem, Warmte, Licht of Liefde!

Yoga- Sound Healing –Bosbaden – Maancirkel - verblijf


Ik schenk je … Adem

Wandelyoga … een uniek evenwicht tussen yoga, bosbaden en wandelen. Het bos nodigt ons uit te ademen. Onze adem als gids doorheen de wandeling, de yogahoudingen, het samen aanwezig zijn. Ideaal voor mensen die niet graag op een matje gaan liggen, maar wel de behoefte voelen om ontspanning en ademruimte te creëren.

Adem schenken, zo symbolisch in deze indrukwekkende tijd!

Deze bon is geldig voor één gezamenlijke privéles voor 2 personen, op de nemen binnen 6 maanden na aankoop, datum overeen te komen. Na de les is er nog ruimte voor een reflectiemoment bij een kopje kruidenthee.

Prijs: 49 euro.

Meer informatie over wandelyog

Ik schenk je … Warmte

Yoga en sound healing … een helende hatha yogales waarin we baden in klank. Warme klankvibraties openen het lichaam, waardoor we dieper kunnen zakken en ons innerlijke landschap kunnen waarnemen.

Warmte schenken, wat een heerlijk winters cadeau!

Deze bon is geldig voor één gezamenlijke privéles voor 2 personen, op de nemen binnen 6 maanden na aankoop, datum overeen te komen. Na de les is er nog ruimte voor een reflectiemoment bij een kopje kruidenthee.

 Prijs: 49 euro.

Meer info over hatha yoga

Ik schenk je … Licht

Maancirkel … een zeldzame yogaplek temidden van de natuur. Een houten cirkel met in het midden een open vuurkorf, aan de rand van een natuurvijver. De maancirkel is een veilige ruimte waarin we door middel van yoga en klank een reis maken naar binnen. Terwijl boven het vuur de thee pruttelt, komen verhalen los die mogen gedeeld worden. Ideaal voor mensen die willen verbinden in intimiteit en licht, en daarin graag gefaciliteerd worden.

Licht schenken, en zo in intimiteit de terugkeer van het licht vieren! Deze bon is geldig voor één gezamenlijke privéles voor 2 personen, op de nemen binnen 6 maanden na aankoop, datum overeen te komen. 

Prijs: 49 euro.

Meer informatie over de maancirkel

Ik schenk je … Liefde

Een combo van wandelyoga, sound healing en verhalen delen, tijdens een tweedaags verblijf in een bungalow aan de rand van het Zoerselbos. Wanneer we met open hart het bos betreden, zijn we niet langer indringers, maar gasten. Het bos prikkelt onze zintuigen, helpt ons te aarden en zo dieper te ademen. Ademhaling gidst ons ook doorheen de yogales en de klanksessie. Zo komen verhalen los die ’s avonds aan het kampvuur op de Maancirkel gedeeld mogen worden.

Dit aanbod is uniek! De lessen worden gefaciliteerd door een ervaren docent en voor de rest is er volledige privacy om er even tussenuit te zijn. De bungalow bestaat uit een slaapkamer met dubbel bed, een badkamer met douche, een keuken met eigen fornuis en een gezellige zitruimte.

Liefde schenken, het ultieme cadeau dat zowel gever als ontvanger gelukkig stemt! Deze bon is geldig voor een tweedaagse (1 overnachting) voor 2 personen, op te nemen binnen 6 maanden na aankoop, datum overeen te komen.  

Prijs: 149 euro