In Ger, Normandië

Week yoga- en paardencoaching 

Zo-za 15-21 augustus
(max 10 deelnemers)

Inschrijven

Een diepgaande reis in onszelf met paarden en yoga in een magische vallei in Normandië, met zwemvijver, bossen en weiden. De Rocky Mountain paarden lopen los doorheen de vallei. In de namiddag kan u voor een kleine prijs les volgen bij de eigenares en, mits de nodige ervaring, zelfs een buitenrit boeken.

Met yoga verbind je je met jezelf. Je duikt diep af in je eigen lichaam, aanschouwt je spanningen, gedachten en emoties. Paarden spiegelen je. Je kan je gevoelens niet verstoppen voor paarden. Ze geven ze terug. En dan kan je ermee aan de slag. Zo vullen yoga en paarden elkaar aan in je reis naar en doorheen jezelf. Want alleen vanuit een krachtige én zachte verbinding met jezelf kan je je waarlijk verbinden met anderen. Alleen vanuit een integere liefde voor jezelf kan je helende liefde aanbieden aan de wereld.

Tijdens deze reis draag je elkaar en word je zelf gedragen door de groep, de paarden en door twee ervaren begeleiders:
Tinneke Willaeys is kine- en fasciatherapeute en gecertificeerd paardencoach. Zij reikt je vernieuwende instrumenten aan om vanuit je lichaam en je emoties de weg te vinden naar wie je werkelijk bent. De paarden, meesters van het hier en nu, zijn hierin wijze wegwijzers.
Eva Vergaelen is groepsfacilitator en gecertificeerd yogadocent. Via lichaamswerk en verhalen helpt zij mensen af te dalen in hun eigen onderbuik, hun eigen onderwereld, hun angsten in de ogen te kijken en zich te verbinden met hun intrinsieke kracht. Zo kunnen ze hun zelfnarratief herschrijven.  

Yoga- en paardencoaching

Zondag:
16u Aankomst en verwelkoming
18u Avondmaal
20u opening cirkel

Maandag en dinsdag, donderdag en vrijdag:
7:30u wandelyoga
8:30u ontbijt
9:30u theoretische reflectie
10:30u reflecties met paarden / karma yoga
12:30u lunch
13:30u reflecties met paarden / open ruimte
16u hatha yoga
18u avondmaal
20u cirkel

Woensdag: vrije dag, na het ontbijt krijg je een lunchpakket mee en we zien elkaar terug aan het avondmaal

Zaterdag:
8:30u ontbijt
9:30 afscheid en sluiten cirkel

We slapen in gedeelde kamers in het landhuis (of in een tent in de tuin). We beschikken over het hele landhuis, een yogastudio en de vallei.
Meebrengen: yogamat, dekentje, pantoffels, laarzen, handdoeken (indien tent ook slaapmateriaal)

Inschrijven