In Zoersel, nabij Antwerpen

Tweedaagse yoga- en paardencoaching

Za-zo 22-23 Mei
(max 5 deelnemers)

Met Corona-garantie : bij annulatie door Corona – 100% terugbetaald

Inschrijven

Een reis in onszelf met paarden en yoga in een prachtige biologische boomgaard/akker aan de rand van het uitgestrekte Zoerselbos.

Met yoga verbind je je met jezelf. Je duikt diep af in je eigen lichaam, aanschouwt je spanningen, gedachten en emoties. Paarden spiegelen je. Je kan je gevoelens niet verstoppen voor paarden. Ze geven ze terug. En dan kan je ermee aan de slag. Zo vullen yoga en paarden elkaar aan in je reis naar en doorheen jezelf. Want alleen vanuit een krachtige én zachte verbinding met jezelf kan je je waarlijk verbinden met anderen. Alleen vanuit een integere liefde voor jezelf kan je helende liefde aanbieden aan de wereld.

Tijdens deze reis draag je elkaar en word je zelf gedragen door de groep, de paarden en door twee ervaren begeleiders:
Tinneke Willaeys is kine- en fasciatherapeute en gecertificeerd paardencoach. Zij reikt je vernieuwende instrumenten aan om vanuit je lichaam en je emoties de weg te vinden naar wie je werkelijk bent. De paarden, meesters van het hier en nu, zijn hierin wijze wegwijzers.
Eva Vergaelen is groepsfacilitator en gecertificeerd yogadocent. Via lichaamswerk en verhalen helpt zij mensen af te dalen in hun eigen onderbuik, hun eigen onderwereld, hun angsten in de ogen te kijken en zich te verbinden met hun intrinsieke kracht. Zo kunnen ze hun zelfnarratief herschrijven.  


Dag 1
10u aankomst en opening cirkel
11u theoretische reflectie
12u ayurvedische lunch
13u reflectie met paarden
16u hatha yoga
18u ayurvedische avondmaal
20u cirkel

Dag 2
08u wandelyoga
09u ayurvedisch ontbijt
10u theoretische reflectie
11u reflectie met paarden
13u ayurvedische lunch
15u hatha yoga
17u afscheid en sluiten cirkel

We slapen in tenten (eigen tent of een tent ter plaatse). We beschikken over sanitair, keuken en binnenruimte. Meebrengen: yogamat, dekentje, pantoffels, laarzen, slaapmateriaal, handdoeken


Inschrijven