Yoga is niet beperkt tot de yogamat. We kunnen yoga beoefenen in het dagelijkse leven, terwijl we werken, praten, eten, liefhebben, en dus ook terwijl we wandelen. We wandelen op een bewuste manier, via lichaamsoefeningen dalen we met onze aandacht af in ons lichaam terwijl we ons blijven verbinden met de omgeving rondom ons. Onze ademhaling is onze gids. We nemen waar, we observeren de bewegingen in de natuur, in ons lichaam, in ons hoofd. Want ook gedachten zijn bewegingen, die heel turbulent kunnen zijn en ons kunnen belemmeren om waarlijk te aanschouwen en aanwezig te zijn.   

Wat is wandelyoga?

Wandelyoga is een vorm van actieve ontspanning. We volgen het schema van de hatha yoga in een aangepaste vorm, waarin we na een inspanning overgaan naar een ontspanning. Lichaamshoudingen wisselen af met ademhalingsoefeningen en stiltes.


Gagelhoflaan 40A
Zoersel, 2980, België

About us

Geboorte en hergeboorte. Een zoektocht naar het evenwicht tussen mannelijk en vrouwelijk, Jalal en Jamal. De kracht van het baren. Baar-kracht. Een nieuwe manier om in de maatschappij te staan en die samen vorm te geven. Doulaschap en yoga als wegwijzers. 

Follow us